Actueel Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN HERFSTVAKANTIE

okt 4, 2023

OPENINGSTIJDEN HERFSTVAKANTIE

Zaterdag 21 oktober t/m zondag 29 oktober zijn we geopend van 10.00-18.00 uur!

Kom ook gezellig langs bij Jumpstyle Leeuwarden, reserveren is gewenst, zo ben je zeker van je plekje. Tot snel!

 

Meer nieuws van Jumpstyle Leeuwarden

VACATURE JUMPMASTER JUMPSTYLE LEEUWARDEN

VACATURE Voor Jumpstyle Leeuwarden zijn we op zoek naar Jumpmasters (16 jaar en ouder) voor de weekenden en de vakanties! Wat zijn je taken: Je houdt actief toezicht, geeft een veiligheidsinstructie, waarborgt de veiligheid van onze Jumpers en grijpt in waar nodig. Je...

Lees meer

VACATURE HORECA MASTER JUMPSTYLE LEEUWARDEN

VACATURE Voor Jumpstyle Leeuwarden zijn we op zoek naar Horeca masters (16 jaar en ouder) voor de weekenden en de vakanties! Wat zijn je taken: Als gastheer/gastvrouw verwelkom je onze gasten bij de incheckbalie. Je behandelt reserveringen, zowel telefonisch als...

Lees meer