Actueel Heerenveen

WAIVER

mrt 2, 2022

Leuk dat u ons komt bezoeken! 
Voordat het springen begint, willen we graag dat u de waiver ondertekent. Let op, het springen kan pas starten als de waiver ingevuld en ondertekend is.

Wilt u er zeker van zijn dat er op de gewenste starttijd gesprongen kan worden, vul de waiver dan thuis in. U kunt de waiver ook vooraf per mail aan ons toezenden, dit kan naar klantenservice@jumpstyleassen.nl.

 

Download de waiver: 

 

Waiver voor ouders/verrzorgers 

Waiver voor docenten

 

 

Meer nieuws van Jumpstyle Heerenveen

VACATURE HORECA MASTER JUMPSTYLE HEERENVEEN

VACATURE Voor Jumpstyle Heerenveen zijn we op zoek naar Horeca masters (16 jaar en ouder) voor de weekenden en de vakanties! Wat zijn je taken: Als gastheer/gastvrouw verwelkom je onze gasten bij de incheckbalie. Je behandelt reserveringen, zowel telefonisch als...

Lees meer

VACATURE JUMPMASTER JUMPSTYLE HEERENVEEN

VACATURE Voor Jumpstyle Heerenveen zijn we op zoek naar Jumpmasters (15 jaar en ouder) voor de weekenden en de vakanties! Wat zijn je taken: Je houdt actief toezicht, geeft een veiligheidsinstructie, waarborgt de veiligheid van onze Jumpers en grijpt in waar nodig. Je...

Lees meer